Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Termosky

• Snadno přenosnej
  • Neni 100% vodotěsnej

Jak se píše v návodu, hrnek neni 100% vodotěsnej. Nesmí se položit, jinak bude prosakovat. Na uzávěru je otřep po lisování plastu, kterej je nutno odstranit pilníkem. Pak se propustnost značně sníží.

Primus commuter mug 0,4l

Primus commuter mug 0,4l

Anjelik Anjelik

Přidáno: 7. května 2012

(naposledy upraveno 7. května 2012)

• design
  • váha
  • akurátny objem
  • cena
  • trvalý umelohmotný zápach
  • občas preteká
  • neudrží dlho teplo

Pre produkt som sa rozhodla vďaka predchádzajúcim recenziám, veľmi som sa na neho tešila, ale po dlhšom používaní nadšenie opadlo.
Hocikoľko krát ho umyjem, stále drží svoj nepríjemný umelohmotný zápach, ktorý dokonca pohlcuje vône predchádzajúcich nápojov-dokopy je to extrémne rušivý element a aj keď som sa snažila to ignorovať, ďalšie chybičky tomu nepridávajú.
Vzhľad a využitie je praktické, až na to, že občas daný nápoj vytečie. Teplotu si drží cca hodinu, čo je podľa mňa veľmi málo a v zime to bolo ešte menej.
Cena je podľa mňa trochu prehnaná a rozhodne nezodpovedá kvalite produktu. Preto aj napriek predchádzajúcemu nadšeniu produkt neodporúčam pokiaľ nechcete riskovať mokrú tašku alebo predčasne studenú kávu, na ktorú ste sa celý deň tešili.

KeepCup Cappuccino Hipster

KeepCup Cappuccino Hipster

Klára Rudolfová Klára Rudolfová

Přidáno: 7. května 2012

Doporučuje produkt
  • Jsou kvalitní, lehké a pohodlné na nošení
  • Výběr z několika druhů barev - dají se kombinovat
  • Příjemná cena!
  • NIC

Produkt jsem již doporučila svým známým a byli touto novinkou nadšeni. Shodli jsme se, že nám do něj v každé kavárně opravdu ochotně dávají kávu s sebou. Těší mě, že mohu tímto pomoci od užívání jednorázových kelímků, jejichž odpad je neskutečný.

Richman modrý hrnek

Richman modrý hrnek

Ověřený zákazník FORTEL katalog Anonym

Přidáno: 2. května 2012

Doporučuje produkt
  • kovový, velmi odolný, gumové výstupky proti vyklouznutí z ruky
  • není prokázáno, že černá plastová část na víčku není z plastu pocházejícího z odpadu elektrozařízení, jež obsahují jedovaté látky pro zpomalování hoření (je ho tam alespoň jen málo)

vcelku dobrý termohrnek, jen tím plastem na víčku si nejsme jistí (resp. výrobce neuvádí), ale jinak udrží teplý nápoj déle, než plastové hrnky

Jídlonosič termo IRIS 0,75 L

Jídlonosič termo IRIS 0,75 L

Ověřený zákazník OUTDOORSTUFF.cz Radovan

Přidáno: 25. dubna 2012

Zakoupeno v OUTDOORSTUFF.cz

Doporučuje produkt
  • v porovnání s jinými vyzkoušenými termoskami je to to nejlepsi
  • pokud se dostatecne naplni, jidlo je teple cca 5-6 hodin
  • kvalitni material
  • jidlo je mozne rozdelit na dva chody (vyjímatelná uzavíratelná miska)
  • vhodné na turistiku i bezne noseni jidla do prace
  • jednoduchá manipulace, praktická rukojet na noseni
  • cena je mírně vyšší, nicméně je to obvyklá cena u tohoto typu zboží

Termosek na jidlo je celkově na nasem trhu nedostatek. Zkousel jsem i jine (např ESBIT) a musel jsem je vracet, protoze vubec nedrzely teplo. S touto som velmi spokojen. Jsme s manzelkou makrobiotici (pro neznalé: je to specielní zdravý způsob stravování, v Praze je snad jen jedna makrobiotická restavrace), takze jsme si objednali hned dve termosky. Rano je naplnime horkym jidlem a V poledne je to tak akorát teplé.

Anonym Anonym

Přidáno: 22. dubna 2012

Nedoporučuje produkt

hrnek úplně na nic... protékal jak otvorem na pití, tak i kolem závitu...

Banquet Avanza fialový cestovní hrnek 510ml

Banquet Avanza fialový cestovní hrnek 510ml

Ověřený zákazník GASTROMEX s.r.o. Pavla Soukupová

Přidáno: 17. dubna 2012

Zakoupeno v GASTROMEX s.r.o.

Doporučuje produkt
  • je lehký, šikovný do ruky, nápoj vydrží dlouho teplý a nebo studený

jsem velice spokojena ,termohrnek má všechny požadavky které jsem měla a jeho cena byla velice příjemná.

Esbit termoska na jídlo 1l

Ověřený zákazník SuperDiskont veverka

Přidáno: 5. dubna 2012

Zakoupeno v SuperDiskont

Nedoporučuje produkt
  • Termoska se mi po prvním ručním omytí začala na dně loupat, ani jsem ji nestačila vyzkoušet.

Zaujala mne 5letá záruka, barva, příjemný nechladivý povrch - určitě si však vyberte jiný produkt, protože "pogunovaný" povrch termosky se mi začal ještě před použitím loupat!! Produkt je tedy z estetického hlediska nepoužitelný.

Ferrino tourist termoska 1,5l

Ferrino tourist termoska 1,5l

Ověřený zákazník Ferrino-obchod.cz Anonym

Přidáno: 4. dubna 2012

Zakoupeno v Ferrino-obchod.cz

Doporučuje produkt
  • velký objem termosky zajistí dostatek tekutin na dlouhou dobu
  • držák a popruh (popruh není vidět na obrázku, ale dá se dodatečně přidělat) je super věc - usnadňuje manipulaci :-)
  • dobré těsnění
  • termoska je velká a tím pádem těžší, ale to si musí každý rozmyslet k jakému účelu ji bude používat a tedy jaký objem zvolit
  • termoska je z velké části plastová (zřejmě kvůli snížení hmotnosti) - až čas ale ukáže, jak moc je odlná (zatím vše OK)

Termoska Esbit STEEL 1 L

Termoska Esbit STEEL 1 L

Ověřený zákazník E-Outdoor Anonym

Přidáno: 13. března 2012

Zakoupeno v E-Outdoor

Doporučuje produkt
  • Dva hrnky, dva uzávěry. Perfektně funguje.
  • Nic

Orion termohrnek nerez

Ověřený zákazník Noto.cz Anonym

Přidáno: 4. března 2012

Zakoupeno v Noto.cz

Hrnek nemůžem nijak zhodnotit, protože nám z obchodu www.noto.cz přišel úplně jiný, když jsme si volali o informaci, jakým způsobem reklamovat (zda vyplnit i ten jejich formulář apod.) bylo sděleno, že to zjistí a ozvou se, nikdo se neozval. Takže pokud máte o tento hrnek zájem, objednejte si ho určitě někde jinde, abyste nebyli nemile překvapeni jako my!

Coleman 1l

Coleman 1l

Milda Milda

Přidáno: 3. března 2012

(naposledy upraveno 3. března 2012)

Doporučuje produkt
  • Skvělé izolační schopnosti ověřené i v náročných podmínkách.
  • Tekutina nevyteče při obrácení dnem vzhůru.
  • Bezproblémová manipulace s jednotlivými díly termosky.
  • Nic

Vyzkoušena v zimě 2012 při celodenním lyžování ve Francii v podmínkách, kdy venkovní teplota chvílemi dosahovala díky větru až -35st C, a za celý den nevystoupila nikdy výše než na -14st C. Termoska byla převážena celý den v batohu s tím, že v průběhu celého dne jsme strávili celkem cca 90min v hospodě pro ohřátí. Zbytek čaje uvařeného v 8 hod ráno byl v 16 hod ještě velmi teplý, spíše horký (k tomu je třeba brát v úvahu fakt, že termoska byla v průběhu dne několikrát otevřena pro napití a ráno uvařený čaj nalitý do termosky měl kolem 80st C, protože byl vařen ve výšce 2.300 m nad mořem.)
Za normálních podmínek v Čechách, kdy okolní teplota byla pokojová, byl čaj uvařený v 6 hod ráno při prvním otevření termosky v 18 hod večer vroucí tak, že se nebylo možno normálně napít.

Termosku jsem si vybral na základě solidní ceny a recenzí uvedených zde i jinde a také zmínce, že na rozdíl od některých jiných termosek tekutina nevytéká při obrácení dnem vzhůru, což mohu potvrdit. Jednoznačně doporučuji.

Ověřený zákazník Michael Plaza Á

Přidáno: 2. března 2012

Zakoupeno v Michael Plaza

Doporučuje produkt
  • Neprotýká, perfektně se drží, nevylije se ani v kabelce. :))

Určitě doporučuji!

Leifheit Bolero černá termoska 1l

Leifheit Bolero černá termoska 1l

schicki schicki

Nedoporučuje produkt
  • Pekný desing, rychlá údržba.
  • Vnitřek termosky je ze skla.

Nápoje v ní vydrží dlouho teplé, používali jsme celou zimu... Ale skoro po roce se mi stalo i když jsem tam nelila až tak horkou vodu, že termoska doslova explodovala. Zbyl z ní jen plastový obal a uvnitř plno střepů. Blbý je, že z toho mohl být opravdu nepěkný úraz, protože horká voda vytekla spodem...

Ověřený zákazník FORTEL katalog Anonym

• Perfektní na výlety.

Tento produkt jsem již měla,ale nedopatřením jsem ho rozbila,proto jsem si ihned objednala nový.
Je to výborná věc na horký,či studený nápoj,doporučuji na dovolenou a výlety.

Ověřený zákazník FORTEL katalog Božena Mlejnková

Přidáno: 27. února 2012

(naposledy upraveno 27. února 2012)

Nedoporučuje produkt
  • vnějšek termosky pomačkaný, prolákliny

Husky modrý termohrnek 0,45l

Husky modrý termohrnek 0,45l

Ověřený zákazník PRIMESHOP.CZ Anonym

Přidáno: 24. února 2012

Zakoupeno v PRIMESHOP.CZ

• Perfektní, krásný design.

Doporučuji.

La PLAYA Termoska 0,7 L nerez

La PLAYA Termoska 0,7 L nerez

Ověřený zákazník SuperDiskont martin

Přidáno: 22. února 2012

Zakoupeno v SuperDiskont

Doporučuje produkt
  • kvalitní material.je uvedeno že teplé nápoje vydrží 8 hod.ale je to o dost déle
  • nic

vcelku vědší cena ale jinak vše v pořádku

Zobrazuji 1 - 20 ze 192 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...10