Tescoma termoska s brčkem BAMBINI 0,3lPřizpůsobte pitný režim dítěte ročnímu období, aktuálnímu zdravotnímu stavu či přímo jeho oblíbenému nápoji. Připravte mu ho dostatečně teplý, nebo naopak vychlazený,... celá specifikace od 499 Kč s DPH Barva: |
Recenze Tescoma termoska s brčkem BAMBINI 0,3l
- Negativní (2) |
- Odborné (0) |
- Video (0) |
- Všechny (28)
- jako termoska drží teplotu celkem dobře
- Po týdnu používání, kdy syn prudce položil termosku na stůl, se rozlomilo plastové dno. Na funkci to asi vliv nemá, ale čekala jsem kvalitní výrobek, který dětské zacházení vydrží.
Kvalita provedení: | Špatná |
- Udrží nápoj teplý. Mám lepší pocit z údržby nerezové nádoby.
- Při otevření ochranného víka může teplý nápoj brčkem trochu vytéct. Ale popravdě neměřila jsem nikdy zda má nápoj max 40 stupňů, jak uvádí výrobce.
Doporučuji.
Kvalita provedení: | Dobrá |
- Dobrá velikost, vejde se dost pití a je poměrně skladná.
- Má málo součástí a tak se neusazuje nečistota v množství malých komponentů, dobré čištění.
- Roční syn z brčka pěkně pije, neměl s tím vůbec problém.
- Dobrý tvar.
- Je lehká.
- Někdy trochu vyteče brčkem, teď to tolik nevadí, ale až budou mrazy, tak každé malé polití je problém.
- Neudrží tak dlouho teplé pití, jak jsem předpokládala. Teplý čaj na okamžité pití je cca po třech hodinách relativně vlažný (při venkovních teplotách kolem 17-15°C). Teplo uniká tenkým plastovým víkem. To není žádný zázrak za cenu téměř 500,-
Výrobek je příliš drahý, na to že občas teče a pití stejně vychladne.
Výhodou je snadné čištění, což původně rozhodlo o výběru této termosky.
Za tu cenu není kvalita odpovídající. Asi budu muset s příchodem mrazů sehnat jinou dětskou ternosku od konkurence. Nedoporučuji.
Kvalita provedení: | Špatná |
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí