Nejnovější recenze ze sekce Termosky a termohrnky
Termoska moje již druhá, neprotíká ani opakovaných užitím. Doporučuji.
- Krásný design
- Funkční termoska
- Protéká jen pokud se špatně zavře brčko
- Menší objem - v kategorii větších lahví nebyl tak široký výběr motivů
Skvělá termoska, sic je objem menší a synovi stačí spíš na půlden, je dobře skladná a nepřekáží v batohu. Syn ji nosí do lesní školky, kde v zimě udrží čaj teplý celé dopoledne. V létě mu zase nezteplá voda.
Doporučuji.
Kvalitně zpracovaný termohrnek, skvěle padne do ruky a velmi pohodlně se z něho pije. Spokojenost.
- termoska je dobře zpracovaná
- nápoj udrží horký nebo studený po dlouhou dobu
- Neteče, když nechcete!
- Kvalitní produkt
spokojenost
- Velikost akorát do ruky, tenký okraj, který je příjemný na rtech.
- Termohrnek neudrží teplý nápoj. Vřelá káva byla za 1 hodinu a 10 minut zcela studená. Víčko netěsní - nápoj prosakuje a vytekl mi do tašky s oblečením. Takže více škody než užitku.
Jsem ráda, že jsem objednala je super.
Partizan Tactical Tea Thermos Silver Glass 450 ml
Přidáno: 27. srpna 2024
(naposledy upraveno 28. srpna 2024)
Zakoupeno v Partizan Arsenal
Chci poděkovat a pochválit Arsenal Partizan obhod . Znovu mi zaslali termosku na čaj úplně zdarma protože minulá byla rozbitá během dopravy.
- Čekala jsem trochu jiný, doufám, že ty přasky vydrží????
Perfektní, jako všechno od Stanley.
Velmi praktický termo hrnek - snadné přenášení. Super
- kvalitní provedení
Mám už 1l a 0.5l v černé a spokojenost takže žádné překvapení, jen jsem vybral zelenou ať je změna :-)
- Malý otvor, nevejde se ruka a dno se spatne čistí
Udrží dlouho horké jídlo
Jsem spokojená. Výrobek udrží nápoj teplý i studený, přesně, jak se píše u popisu produktu -na stránkách, při nákupu.
Jsem spokojená,doporučuji. Co se píše u popisu,že udrží pití teplé, ale i studené...souhlasí
Již jsem koupila , před časem, malý hrnek,protože je perfektni, tak jsem koupila i větší.
Určitě doporučuji. Jsme s manželem spokojeni.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »