Nejnovější recenze ze sekce Termosky a termohrnky
Vpoměru výkon/cena velmi dobrá.A skutečně
udrži teplotu 12 hodin !
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Moc pěkná, hlavně veliká obsahem.
- Drží dobře teplo
- Lehká
- Šroubovací víčko - trochu obtížně se uzavírá
výhodná cena k poměru ke kvalitě
- praktická, hezká, kvalitní materiál, super uzávěr
- žádná
poměr cena - výkon
poměr cena - výkon
Quokka TREE BRANCHES 510 ml
Přidáno: 14. května 2024
(naposledy upraveno 14. května 2024)
Zakoupeno v Desistore
- Velmi praktická láhev
- Pěkný vzhled
- Výborný materiál
- Objem 0,5 l
Ještě jsem ji nevyzkoušel ale závit na zátce nevypadá nic moc
- Dlouhá výdrž teplého nápoje
Doporučuji, funguje.
Víčko absolutně neudrží teplotu, netěsní,jelikož je to tenký plast a když se hrnek převrátí na bok,tak vše vyteče.
- Dobrá velikost
- Pěkné a kvalitní provedení
Velmi hezký hrnek do auta
- má lepší víčko a brčko než Stanley
- pěkný design
Stanley Legendary Classic 1,9 l Hammertone Green zelená
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. května 2024
- Nádoba jako taková odolná, kvalitní.
- Zátka šmejd. Mám termosku jiného výrobce o mnoho let starší a zátka je v nezhoršené kondici. Náhradní zátku Stanley nelze sehnat.
Před lety jsem termosku zakoupil a fungovala dobře. Nebylo mi líto zaplatit vyšší cenu. Předpokládal jsem záruku funkčnosti 25 let. Po čase prasklo těsnění a zátka se doslova rozložila. Od té doby jsem nucen používat improvizované zátky z korku anebo co je po ruce, protože distributor pro ČR mi novou zátku nedodá. Návod, jak získat náhradní díl, mají sice moc pěkný, ale v praxi nefunkční. Bohužel jsem doposud nanatrefil na nějakou podobnou zátku kompatibilní. Z výše uvedeného jsem se rozhodl již značku Stanley nepodpořit. Moje peníze si zaslouží někdo jiný. Zvaž to také.
- Hrnek je designově moc hezký, dobře se drží v ruce. Hlavní pro mě bylo ,,pítko " , ze kterého se velmi dobře pije,super je autoseal a zabezpečení mechanizmu pití ,proti případnému vylití třeba do batohu.
- Celkem drahé sítko na čaj do tohoto hrnku.
v poradku
Aga Termoska s teploměrem červená 500 ml
Přidáno: 3. května 2024
(naposledy upraveno 3. května 2024)
Zakoupeno v Svět-trampolín
Cena odpovídá kvalitě.Nebyl dodán návod na používání.Doba udržení teploty odpovídá cca 8h-déle ne.Spíš plní funkci termohrnku.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »